Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
arc

 

 

Ha kérdése van írjon nekünk!

info@dsenergia.eu

Elérhetőség/Kapcsolat:

 

Baráth Gergely

+36-70/949-39-49

barath@dsenergia.eu


DS Optim Kft.

8226, Alsóörs Mikszáth Kálmán u. 22.

www.facebook.commultipellet

youtube_ikon_kicsi2

Ismerjen meg minket!

Cégünk azzal a nemes céllal kelt életre, hogy segítsen az embereknek, lefaragni az épület üzemeltetési, és rezsiköltségeit, ezzel energiahatékony, és környezet tudatos életet teremtsen. Ismerjék meg az Alternatív Fűtési, és Hűtési rendszerek előnyeit. Ismerjék meg a Szigetelés fontosságát, a modern nyílászárók hasznosságát, így javítva életminőségünket, és komfortérzetünket. Építész, és Gépész mérnökeink dolgoznak nap, mint nap azon, hogy a gazdaságtalan rendszereket kiváltsuk modern gazdaságos berendezésekre. Az Építészetben, és Gépészetben szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy már a házak tervezésénél, figyelembe kell venni a gépészeti berendezések hosszú távú üzemeltetési költségeit, és számolni kell a fosszilis energia hordozók kiszámíthatatlan ellátásával, és növekvő árával is. Így 10-15 évre előre gondolkodva a Megújuló Energiáé a Jövő, még ha ez ma nem is annyira elfogadott. Tőlünk nyugatra már tudják, hogy a tudatos építkezéssel MILLIÓKAT spórolhatunk meg, 10-20 év alatt. Ugye senki sem építkezik 2 évente?!

Magyarország jelenleg más országoktól függ, és ez főként az energia árára igaz. Kiszolgáltatottak vagyunk! Mi ezt szeretnénk csökkenteni, ha tehetjük, meg is akarjuk szüntetni, de ehhez az embereknek meg kell ismerniük a megoldásokat!

Magyarország a nálunk gazdagabb és fejlettebb országoknál sokkal jobb adottságokkal rendelkezik, mint évi napsütéses órák számában, mint átlaghőmérsékletben, s mint geotermikus energiákban. Akkor mi, miért nem fordítjuk a saját javunkra ezeket az energiákat, és miért nem használjuk fűtésre, hűtésre és energia-előállításra!? A választ szerintem tudja!

Mi szeretnénk felnyitni az emberek szemét, hogy igen is léteznek olcsóbb, megfizethetőbb környezetbarát fűtési, és hűtési technológiák! Ez okból létrehoztunk egy programot, ami kézzel fogható megtakarítást eredményez minden egyes olyan családnak, aki csökkenteni akarja számláit, és "szabaddá" szeretne válni a kapzsi szolgáltatoktól.

Amit mi kínálunk:

  1. precíz tervezés
  2. versenyképes ár
  3. határidős teljesítés
  4. minőségi munkavégzés
  5. megbízható garanciális feltételek

Mi ezért vagyunk!

 

Hasonló oldalaink:

www.dspellet.eu

www.domusa.hu

www.domusashop.hu

 

 

 

Kérdések / Válaszok:

Megéri? Magyarországon, nyáron akár 40°C-ok is lehet, télen pedig -20°C. Ezért nem mindegy milyen, és mekkora hőszigetelést alkalmazzunk. minimum 10-12cm szigetelést ajánlott alkalmazni a jó klíma, és a gazdaságos üzemeltetés érdekében.

Mikorra térül meg? A várható megtérülési idő a szigetelés típusától, és méretétől függ, ez lehet 3-10 évig is. Mindenképp megtérül!

Adatvédelem Copyright © 2009 DirectSun. All rights reserved. Designed by BG.