Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
tartalyok

 

 

Ha kérdése van írjon nekünk!

info@dsenergia.eu

Elérhetőség/Kapcsolat:

 

Baráth Gergely

+36-70/949-39-49

barath@dsenergia.eu


DS Optim Kft.

8200, Veszprém Lóczy L. u. 34/a

Tartály a tartályban!

A kombi tartályaink előnye a belső kúp alakú használati melegvíz tartály amit a hőcserélővel ellátott típusok mind két hőcserélője átfog, ezáltal eredményesebb a meleg víz előállítása. A kombi tartályok egyesítik a puffer, és a melegvíz tartályok előnyeit, mindezt helytakarékos megoldással, így megspórolva egy tárolónyi helyet.

A tartályok ST 37,2 Acéllemezből automatikus gáz inert (MIG) hegesztéssel készülnek, belül kerámia zománc bevonatot kapnak, kívül FCKW mentes poliuretánhab hőszigetelést. Mindegyik típus korrózió elleni védelemmel ellátott, ezzel biztosítva a hosszú problémamentes üzemidőt. Az egy, a két és a hőcserélő nélküli változatokba, is beépíthető villamos fűtőbetét, és merülő termosztát opcióként.

Válasszon az alábbi típusok közül:

 

Ha oldalunkon nem találta meg az ideális tartályt, esetleg kérdése van akkor keressen minket elérhetőségeinken.

Telefonszámok: +36 70/769-029 +36 70/949-39-49 +36 70/94939-89
Email címek: info@dsenergia.eu barath@dsenergia.eu felfoldi@dsenergia.eu

Kérdések / Válaszok:

Megéri a napenergia?

A kérdés inkább az lehetne, hogy: miért nem éri meg a napenergia? Ott ahol a napsütéses órák száma a magyarországinak töredéke évtizedek óta használják az ingyen napenergiát. Nekik megéri?

Mikorra térül meg?

Kihasználtságtól és az energia áraktól függ. Ha például 100% a kihasználtsága a napkollektoroknak ami annyit tesz, hogy télen fűtésrásegítésre használják, nyáron pedig medence fűtésre, vagy adszorpciós/abszorpciós hűtésre akkor egész évben üzemel, ehhez párosul egy szokásos 15-30% évi villany, és gázáremelés és a megtérülési idő lecsökken 2-3 évre. A lényeg a megtérül szócskában van. Egy autó mikorra térül meg?

 

 
Adatvédelem Copyright © 2009 DirectSun. All rights reserved. Designed by BG.