Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
tartalyok

 

 

Ha kérdése van írjon nekünk!

info@dsenergia.eu

Elérhetőség/Kapcsolat:

 

Baráth Gergely

+36-70/949-39-49

barath@dsenergia.eu


DS Optim Kft.

8200, Veszprém Lóczy L. u. 34/a

 

melegvíz tartályok hőszivattyús rendszerekhez

Hőszivanyús rendszerekhez fejlesztett tartályaink, kimondottan az alacsony hőmérsékletű közegben érzik otthon magukat. A nagy felületű simacsöves hőcserélő, és az optimalizált külső lemezes hőcserélő biztosítja az optimális hőleadást minden körülmény között. A tartályok egy, vagy két hőcserélővel érhetők el. Használható a létező összes típusú hőszivattyúhoz, legyen az Aero, Hydro, vagy Geotermikus.

A tartályok ST 37,2 Acéllemezből automatikus gáz inert (MIG) hegesztéssel készülnek, belül kerámia zománc bevonatot kapnak, kívül környezetbarát CFC mentes poliuretánhab hőszigetelést, és RAL 9600 kemény boritást. Mindegyik típus korrózió elleni védelemmel ellátott, ezzel biztosítva a hosszú problémamentes üzemidőt. Extraként kapnak egy tisztító nyílást, és egy thermometert.

Válasszon az alábbi típusok közül:

 

Ha oldalunkon nem találta meg az ideális tartályt, esetleg kérdése van akkor keressen minket elérhetőségeinken.

telefon: 06 70/949-39-49

email: info@dsenergia.eu

 

Kérdések / Válaszok:

Megéri a napenergia?

A kérdés inkább az lehetne, hogy: miért nem éri meg a napenergia? Ott ahol a napsütéses órák száma a magyarországinak töredéke évtizedek óta használják az ingyen napenergiát. Nekik megéri?

Mikorra térül meg?

Kihasználtságtól és az energia áraktól függ. Ha például 100% a kihasználtsága a napkollektoroknak ami annyit tesz, hogy télen fűtésrásegítésre használják, nyáron pedig medence fűtésre, vagy adszorpciós/abszorpciós hűtésre akkor egész évben üzemel, ehhez párosul egy szokásos 15-30% évi villany, és gázáremelés és a megtérülési idő lecsökken 2-3 évre. A lényeg a megtérül szócskában van. Egy autó mikorra térül meg?

 

 

 
Adatvédelem Copyright © 2009 DirectSun. All rights reserved. Designed by BG.