Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
tartalyok

 

 

Ha kérdése van írjon nekünk!

info@dsenergia.eu

Elérhetőség/Kapcsolat:

 

Baráth Gergely

+36-70/949-39-49

barath@dsenergia.eu


DS Optim Kft.

8200, Veszprém Lóczy L. u. 34/a

 

Használati melegvíz tartályok egy hőcserélővel

Egy hőcserélős tartályaink kimondottan az ingyenes napenergia kihasználására készültek. Simacsöves hőcserélőjükön keresztül hatékonyan melegíthetjük fel a használati melegvízet fürdésre, mosogatásra, tusolásra, és egyéb melegvíz elvételi pontra. Kitűnő megoldást jelent a gázkazánnal kombinálás is, a csak villamos energiával fűtő berendezésekhez képest.

A tartályok acél, és rozsdamentes acéllemezből, automatikus gáz inert (MIG) hegesztéssel készülnek. Belül zománc bevonatot kapnak, kívül FCKW mentes poliuretánhab hőszigetelést. Mindegyik típus korrózió elleni védelemmel ellátott, ezzel biztosítva a hosszú problémamentes üzemidőt.

Válasszon az alábbi típusok közül:

 

Ha oldalunkon nem találta meg az ideális tartályt, esetleg kérdése van akkor keressen minket elérhetőségeinken.

telefon:

+36 88/769-029 +36 70/949-39-49 +36 70/949-39-89

email: info@dsenergial.eu

Megéri a napenergia?

A kérdés inkább az lehetne, hogy: miért nem éri meg a napenergia? Ott ahol a napsütéses órák száma a magyarországinak töredéke évtizedek óta használják az ingyen napenergiát. Nekik megéri?

Mikorra térül meg?

Kihasználtságtól és az energia áraktól függ. Ha például 100% a kihasználtsága a napkollektoroknak ami annyit tesz, hogy télen fűtésrásegítésre használják, nyáron pedig medence fűtésre, vagy adszorpciós/abszorpciós hűtésre akkor egész évben üzemel, ehhez párosul egy szokásos 15-30% évi villany, és gázáremelés és a megtérülési idő lecsökken 2-3 évre. A lényeg a megtérül szócskában van. Egy autó mikorra térül meg?

 

 

 
Adatvédelem Copyright © 2009 DirectSun. All rights reserved. Designed by BG.